Kunststof kozijnen Almelo

Profi Kozijnen BV is uw partner in kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Enschede (bezoek op afspraak) en hopen u door middel van ons productportfolio u net zo enthousiast te krijgen over onze projecten als wijzelf. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u thuis in Almelo de mogelijkheden bespreken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bij Profi Kozijnen BV zijn wij namelijk erg trots op de projecten die wij al samen met onze partners hebben mogen realiseren voor onze klanten. Deze projecten variëren van kleine verbouwingen tot de grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Naast onze kunststof kozijnen realiseren wij binnen deze projecten onder andere kunststof deuren, schuifpuien, gevelsystemen en dakkapellen.

De gevelsystemen die wij toepassen in onze producten komen uitsluitend van het innovatieve merk Schüco. De kwaliteit van deze Duitse marktleider is van dusdanig hoog niveau dat zij in de afgelopen 25 jaar een uitstekende reputatie in de kunststofbranche hebben opgebouwd.

Huis met kozijnen aanzicht

Route vanuit Almelo

Komt u vanaf Almelo of vanuit de richting van Almelo, hieronder vindt u een stapsgewijze routebeschrijving. Vanaf het centrum van Almelo gerekend is het slechts 25 minuten rijden richting ons kantoor aan de Staalsteden 14. Mocht u niet zo bekend zijn met de verschillende binnen- en zijwegen dan is de gemakkelijkste en snelste route via de snelweg:

  • Vanuit de N349 volgt u de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de A35 richting Hengelo en Enschede.
  • U blijft dan vervolgens op de A35 rijden tot aan het knooppunt Usselo, hier gaat u van de snelweg af om de afrit richting de Westerval te nemen.
  • Vervolgens blijft u circa 1 kilometer op de westerval rijden waarna u er afgaat ter hoogte van de Afinkstraat. Volg de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar de Afinkstraat.
  • U volgt hierna de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar de windmolenweg, deze volgt u tot de Marssteden waarna het nog eenmaal links is om bij Staalsteden te eindigen.

Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, u bent van harte welkom in ons kantoor in Enschede waar wij u onder het genot van een kop koffie meer kunnen vertellen over de diensten en mogelijkheden van Profi Kozijnen BV. Onze adviseurs kunnen ook bij u thuis of op kantoor komen om u, geheel vrijblijvend, te voorzien van eerlijk en op maat gemaakt advies.