Kunststof kozijnen Hengelo

Wij verwelkomen u graag in ons kantoor (bezoek enkel op afspraak) waar wij naast dat we u een kop koffie aanbieden ook graag ons productportfolio aan u voorleggen. Binnen dit productportfolio vindt u een aantal van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u thuis in Hengelo de mogelijkheden bespreken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bij Profi Kozijnen BV werken wij onder andere met de geavanceerde Schüco profielsystemen, deze profielen stellen ons in staat om ons te onderscheiden ten opzichte van kwaliteit en veiligheid. De profielen worden onder andere toegepast in onze kozijnen, schuifpuien en deuren.

De projecten die wij hebben mogen realiseren betreffen zowel particulieren als de grotere en kleinere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Van starterswoningen, luxe villa’s tot aan complete appartementencomplexen, Profi Kozijnen BV is uw partner bij het realiseren van unieke woningen. Heeft u bouw of verbouwplannen, Profi Kozijnen BV stelt u in staat om uw droomwensen waar te maken, ons ervaren montageteam weet hoe het is om te werken in een bewoonde omgeving.

Appartement met goed zichtbare kozijnen

Route vanuit Hengelo

Als u vanaf Hengelo komt is het vanaf het centrum van Hengelo slechts een kwartier rijden richting ons kantoor. Als u niet zo bekend bent met de diverse binnen- en zijwegen is de gemakkelijkste route via de Enschedestraat:

  • U rijdt door tot de Universiteit Twente en slaat rechtsaf ter hoogte van de Auke Vleerstraat, hier blijft u op rijden tot aan de binnenhaven.
  • Ter hoogte van Windmolenweg rechtsaf slaan en hier twee minuten op blijven tot aan Marssteden, wederom linksaf om naar de Staalsteden te gaan.
  • U vindt ons op nummer 14 waar wij op u staan te wachten met een kop koffie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom in ons kantoor maar onze professionele adviseurs kunnen ook bij u langs komen. Zij voorzien u dan geheel vrijblijvend van op maat gemaakt advies.