Kunststof kozijnen Losser

Ook voor de mensen uit Losser en omgeving zijn wij de partner op het gebied van kunststof kozijnen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons kantoor (op afspraak) waar wij u graag, onder het genot van een kopje koffie, een greep laten zien uit de mooie projecten die wij al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Wij ontzien onze klanten namelijk graag van A tot Z en doen dit voor zowel particulieren als voor de grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ons ervaren montageteam is bekend met verschillende werkplekken en weet hoe het is om te werken in een bewoonde omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u thuis in Losser de mogelijkheden bespreken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bij Profi Kozijnen BV werken wij uitsluitende met de profielsystemen van Schüco, dit is een gerenommeerd Duits merk dat dankzij hun hoge kwaliteit en duurzaamheid een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de kunststofbranche. Ons uitgebreide productportfolio bestaat naast de kunststof kozijnen onder andere uit kunststof schuifpuien, dakkappelen, gevelsystemen en deuren.

 

Huis met kozijnen

Route vanuit Losser

Onze vakbekwame adviseurs kunnen bij uw huis, bedrijf of instelling langs komen om u, geheel vrijblijvend, te voorzien van op maat gemaakt advies. Hiernaast nodigen wij u graag uit om bij ons kantoor langs te komen waar wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en onze producten. Voor de mensen die vanuit de omgeving Losser naar ons kantoor willen komen hebben wij hieronder een stapsgewijze routebeschrijving geplaatst. Vanuit Losser is het circa 25 minuten rijden via onderstaande route.

  • U vertrekt vanaf het centrum richting de Enschedesestraat, deze vervolgt u naar de Lossersestraat waar u circa 4 kilometer lang op blijft.
  • Op het kruispunt slaat u linksaf richting de Oldenzaalsestraat waar u op blijft tot aan de singel, die u vervolgens volgt tot aan Parkweg
  • Bij de Parkweg slaat u rechtsaf richting de Westerval waar u 2 kilometer lang op blijft en afslaat bij de afslag richting Usselo/Boekelo.
  • Sla rechtsaf richting de Afinkstraat en blijf op de linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Windmolenweg.
  • Na 400m slaat u linksaf naar de Marssteden om vervolgens rechtsaf te slaan richting Staalsteden.
  • U vindt ons aan uw rechterkant op nummer 14.

De beloftes van Profi Kozijnen

Persoonlijke benadering
Nadat u een aanvraag hebt gedaan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. We plannen samen een afspraak om onze professionele adviseur vrijblijvend de situatie ter plekke te laten analyseren. De adviseur inventariseert samen met u uw wensen.

Reële prijsstelling
Niemand zit op onaangename verassingen te wachten. Profi begrijpt dit, u ontvangt van ons dan ook een gespecificeerde en goed onderbouwde offerte met een eerlijke totaalprijs. Deze offerte is uiteraard ook vrijblijvend.

Op maat
De door u gewenste kozijnen worden zorgvuldig ingemeten. De uitvoering en materialen nemen we samen nogmaals door. Uiteraard vragen we geen aanbetaling.

Fabricage
Nadat alle details goed zijn doorgesproken en u geen vragen meer heeft, worden de kozijnen geproduceerd in de fabriek. Het fabricageproces staat onder zeer strenge kwaliteitscontrole.

Installatie
Onze vak monteurs komen de kozijnen ter plekke monteren. Wanneer alle kozijnen zijn geplaatst doen we samen met u een uitgebreide check of al uw wensen zijn gerealiseerd.
Eventuele afwijkingen worden uiteraard door ons hersteld. U ontvangt pas van ons de factuur als u helemaal tevreden bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder, hiernaast bent u natuurlijk altijd welkom om langs te komen. Wij staan u graag te woord.