Dé Schuco kozijnen dealer

DE KEIHARDE BELOFTES VAN PROFI KOZIJNEN

Profi Kozijnen BV heeft gedegen ervaring in de kunststofbranche en is al jarenlang Schuco kozijnen dealer. Omdat wij het ánders willen doen dan de rest kiezen wij bewust voor een professionele aanpak. Profi Kozijnen BV staat voor heldere afspraken en het nakomen van beloftes. We gaan voor topkwaliteit, hebben oog voor detail en gevoel voor design. Wij combineren visie, ervaring en vakmanschap. Alles moet kloppen! Tevreden klanten, daar doen we het voor. Profi Kozijnen BV werkt volgens het Profi 5 stappenplan. Dat maakt het voor u transparant en overzichtelijk. Gedurende het hele traject kunt u bouwen op één vertrouwd aanspreekpunt. Met het bieden van een totaalconcept ontzorgen wij de opdrachtgever van a tot z. Dat begint met een eerlijk en deskundig advies, gevolgd door zorgvuldige fabricage en professionele montage.

Een vrijblijvende afspraak?

Telefoonnummer Profikozijnen

Van advies tot nazorg in 5 stappen

Persoonlijke benadering

Na uw aanvraag komt een professionele adviseur van Profi Kozijnen BV persoonlijk en vrijblijvend bij u thuis om de situatie ter plekke nauwgezet te analyseren. Samen met u inventariseert hij uw wensen. De toepassingsmogelijkheden van verschillende producten worden uitvoerig met u besproken.

Reële prijsstelling

De inventarisatielijst zoals opgesteld in stap 1 vormt de basis voor een oplossing op maat. U ontvangt een gespecificeerde en goed onderbouwde offerte met een eerlijke totaalprijs. Op (onaangename) verrassingen achteraf zit immers niemand te wachten. Uiteraard is de offerte vrijblijvend! Geeft u opdracht aan Profi Kozijnen BV, dan volgt stap 3.

Op maat

Zorgvuldig inmeten van de door u gewenste kozijnen. Ook de uitvoering en te gebruiken materialen worden nogmaals met u doorgenomen. Overigens vragen we geen aanbetaling!

Fabricage

Productie van de kunststofkozijnen in de fabriek. Het fabricageproces staat onder strenge controle.

Installatie

Montage van de kozijnen ter plekke. Dat gebeurt met toewijding en vakmanschap. Zijn alle kozijnen geplaatst, dan volgt er – samen met u – een uitvoerige check. Eventuele onvolkomenheden worden uiteraard door ons hersteld. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor betaling.

Budget

We beseffen dat met de aanschaf van kunststofkozijnen een behoorlijk bedrag is gemoeid. Ons advies: laat goedkoop geen duurkoop worden. Kies dus voor kwaliteit. Om deze keuze financieel haalbaar te maken zijn betrouwbare professionele oplossingen voorhanden. Desgewenst kan de adviseur van Profi Kozijnen BV u meer hierover vertellen.

Onze Partners