Schüco HVL-kozijnen

Op zoek naar kozijnen met een traditionele ‘’houtlook’’, maar met de voordelen van een kunststof kozijn? Dat kan met de Schüco HVL-kozijnen. HVL staat voor ‘’HoutVerbindingsLook’’. Dit type kozijn wordt zo genoemd omdat de verbindingshoek er hetzelfde uit ziet als die van een traditioneel houten kozijn. Wij hebben meerdere soorten houtlook kozijnen in ons assortiment.

Wat is een HVL-kozijn?
Houtlook kozijnen zijn de laatste innovatie in de kunststof kozijnen markt. HVL-kozijnen zijn kunststof kozijnen met de traditionele houten uitstraling. De kozijnen zijn bijna niet te onderscheiden van de bekende houten kozijnen. Dit komt omdat de hoeken van HVL-kozijnen recht op elkaar zijn verbonden. Bij een normaal type kunststof kozijn worden de uiteinden in de kenmerkende 45° hoek aan elkaar gelast. Door deze manier van verbinden lijkt het net een houten kozijn.

Voordelen HVL-kozijnen.
Het grootste voordeel is het feit dat uw kozijnen een houten uitstraling hebben, maar toch de voordelen behouden van een kunststof kozijn. Zo hoeft u de kozijnen niet te schilderen en poetst u het mogelijk aanwezige vuil eenvoudig weg. Verder hebt u uitstekende warmte en geluidsisolatie, ook gaan kunststof kozijnen een stuk langer mee dan houten kozijnen. Met al deze voordelen is er dus geen enkele belemmering meer om niet te kiezen voor kunststof kozijnen.

Profi Kozijnen  
Wij werken uitsluitend met de innovatieve modellen van Schüco. Een Duitse marktleider die de afgelopen 25 jaar een uitstekende reputatie in de kunststofbranche heeft opgebouwd. Met Schüco haalt u topkwaliteit in huis. De aanschaf van HVL-kozijnen is een investering in wooncomfort, energiebesparing, veiligheid en duurzaamheid. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren. Gedurende het hele traject kunt u bouwen op één vertrouwd aanspreekpunt. Dit zorgt voor een heldere communicatie.

Wij informeren u graag
Bent u overtuigd dat houtlook kozijnen bij uw huis passen? Neem dan nu contact met ons op via het contact formulier.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Neem contact op