Schuco kunststof kozijnen

Zoekt u kwalitatief hoogstaande kozijnen, die uw woning een strakke uitstraling geven en waardoor u ook nog eens bespaard op uw maandelijkse energie kosten? Dan bent u op zoek naar Schuco kunststof kozijnen . Met een netwerk van ruim 12.000 fabrikanten, architecten en ontwikkelaars is Schuco de absolute marktleider in profielsystemen. Schuco heeft al meer dan 65 jaar ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van profiel systemen en dat zie je. Als u kiest voor Schuco, dan bent u verzekerd van:

 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
 • Comfort
 • Design
 • Kwaliteit

Wanneer u overweegt om kunststof kozijnen te laten plaatsen, dan denkt u in de langere termijn. Schuco denkt hierin mee en verzekerd u kwaliteit. Profi kozijnen geloofd in de kwaliteit en het vakmanschap van Schüco en geeft daarom met een gerust hart 15 jaar garantie op de door ons geplaatste Schuco kozijnen.

         

De voordelen van Schuco kunststof kozijnen

Waarom u Schuco kozijnen moet kiezen in plaats van een ander merk? Dat is een vraag waar vele antwoorden op zijn. Kozijnen combineren architectuur, design en comfort. Het is dus belangrijk dat al deze facetten op de juiste manier worden ingericht.

          Architectuur
Dankzij de ruime keuze mogelijkheden van Schüco vindt u altijd een geschikt kozijn, die aansluit bij de stijlen van uw woning. Met Schuco weet u zeker dat u niet wordt beperkt in uw keuze.

          Design
Of u nu een moderne, traditionele of klassieke woning heeft, Schuco laat uw kozijnen opgaan in het huis. Ook denken zij mee met de vraag van de klant. Zo levert Schuco ook HVL kozijnen, dit zijn kunststof kozijnen die er uit zien als het traditionele houten kozijn.

          Comfort
Naast een mooie uitstraling moet een kozijn natuurlijk ook in praktisch opzicht voordelen hebben. Zo moet u uw schuifdeuren en ramen makkelijk kunnen openen, kantelen en sluiten. Dankzij de nauwe contacten die Schuco heeft met de partners en architecten weten ze wat er in de markt speelt. De schuifsystemen sluiten dus goed aan bij het verwachtte gebruiksgemak van de consument.

 

Isolatie


Schuco kozijnen zijn voorzien van meerkamerprofielen. Hierdoor wordt er een stilstaande luchtlaag gecreëerd die ervoor zorgt dat geluiden van buiten worden gedempt en uw huis goed geïsoleerd is. U behaalt met deze slimme constructie uitstekende iso-waarden.

Veiligheid

Van alle inbraakpogingen komt 40% binnen via de ramen en 41% komt binnen via de schuifdeuren. De veiligheid van uw schuifsystemen is dus van groot belang. Schuco verwerkt veiligheid in de kozijnen zonder dat je dit ziet. Schuco systemen zijn beveiligd met:

 • Boorbescherming
 • Vastzetten van de grendelstang
 • Uithefbeveiligingsinrichting
 • Moderne vergrendelingstechnologie
 • Vergrendelbare grepen
 • De ramen worden doeltreffend verbonden met de glaslat

Naast de bovenstaande veiligheidsmaatregelen heeft kunststof nog een aantal inbraakwerende eigenschappen. Kunststof behoudt altijd zijn vorm en brokkelt niet af. Alle producten van Schuco worden uitvoerig getest op allerlei inbraakpogingen, u bent dus van uw veiligheid verzekerd!

Schuco kunststof kozijnen in samenwerking met profi

Profi kozijnen voldoet aan aan de hoogste eisen die worden gesteld op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Onze diensten en services zijn gecertificeerd met de volgende keurmerken waar we trots op zijn:

SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

KOMO (kwaliteitsstandaard in de bouw)

CE (conform Europese regelgeving)

VKG (Vereniging Kunststof Gevelindustrie)

Plan een vrijblijvende afspraak

Wilt u weten wat schuco kunststof kozijnen voor uw woning kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

[[[["field6","equal_to","Vragen \/ opmerkingen"]],[["show_fields","field3"]],"and"]]
1 Step 1
Achternaam
Straatnaam + huisnummer
Woonplaats
Telefoonnummer
Bel mij terug, voorkeur tijd:
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder