Renovatie

Kozijnen vervangen: dit zijn de voordelen

Bent u van plan om uw kozijnen te vervangen? Dan is het fijn om helder te hebben wat dit gaat kosten, maar nog belangrijker, wat het u op kan leveren. Profi Kozijnen heeft al vele jaren ervaring en kan al uw vragen omtrent het vervangen van uw kozijnen beantwoorden.

Toepassing van hoogwaardige kunststofkozijnen draagt wezenlijk bij aan de opwaardering en verduurzaming van oudere woningen. Of het nou gaat om een groter renovatieproject of vernieuwing/verruiming van uw eigen huis.
Heeft u verbouwplannen? Een erker, uitbouw of dakkapel? Dan is het vervangen van álle bestaande houten of metalen ramen en kozijnen door kunststof het overwegen waard.

Nieuwe kozijnen
Wilt u na het plaatsen van nieuwe kozijnen er geen omkijk meer naar hebben? Dan is het plaatsen van kunststof kozijnen zeker de overweging waard. De voordelen van kunststof kozijnen t.o.v. houten kozijnen zijn namelijk enorm. De voornaamste voordelen van kunststof kozijnen zijn:

  • Kunststof kozijnen dragen bij aan een flinke energiebesparing;
  • Ze zijn wind en waterbestendig;
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij;
  • Kunststof kozijnen zijn zeer veilig;
  • Ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Het is belangrijk dat uw nieuwe kozijnen vakkundig worden geplaatst zodat de maximale besparing eruit kan worden gehaald. De producten en diensten van Profi kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit.

De kosten van nieuwe kozijnen
Wat nieuwe kozijnen gaan kosten, hangt sterk af van een aantal factoren. De vakspecialisten van Profi Kozijnen komen graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke wensen door te spreken. We adviseren u dan ook graag over zaken zoals:

  • Wat is het beste hang en sluitwerk is voor uw situatie
  • Welke maten er mogelijk zijn
  • Wat u kunt besparen op uw energiekosten

Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist
Onze specialist komt graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden over het plaatsen van nieuwe kozijnen/vervangen van uw huidige kozijnen. Als u het contactformulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij informeren u graag!