Met Schüco Living creëert u de woonomgeving die volledig aansluit bij de door u gestelde eisen. Schüco Living is veilig, comfortabel en zeer energie-efficiënt. Naast de bewezen technische kwaliteiten van Schüco Living zijn de ontwerpmogelijkheden oneindig. Er is een zeer ruime keuze aan verschillende kleuren, vormen en oppervlaktebewerkingen.

Moderne pvc-ramen gaan steeds langer mee. Het bereiken van een leeftijd van meer dan 30 jaar is dan ook niet meer uitzonderlijk. Uiteraard is het dan ook belangrijk dat alle onderdelen in het raam voldoen aan deze langere levensduur. Denk bijvoorbeeld aan de raamafdichting, één van de belangrijkste kwalitatieve factoren van een raam. De ramen van Schüco Living zijn voorzien van EPDM, een afdichtingsmateriaal dat zich in de medische sector en in de auto-industrie al meerdere jaren bewezen heeft. Als we EPDM vergelijken met andere materialen, dan zien we dat EPDM vele malen beter zijn vorm behoudt dan andere materialen, hierdoor blijft het ook op de langere termijn uitstekend isoleren.

Geen last meer van geluiden van buiten

Dankzij de uitstekende kwaliteit van het EPDM-materiaal bent u verzekerd van rust in uw huis. Schüco Living zorgt voor een perfecte geluidswering tot maximaal 47dB. U heeft geen last meer van de spelende kinderen van de buren, het verkeer dat voor uw huis langs rijdt of van de buren die geregeld in de tuin zitten.

Oog voor design zonder in te leveren op veiligheid

Met Schüco Living kunt u zich altijd veilig voelen in uw eigen huis. De ramen van het pvc-systeem Schüco Living hebben een zeer hoge weerstand en hebben ook een hogere constructiediepte. Inbrekers hebben daardoor weinig houvast om toe te kunnen slaan.

Hoe goed een raam beschermt tegen een inbraakpoging wordt uitgedrukt in het RC-classificatiesysteem. De klasse geeft aan hoe lang een raam of deur inbrekers buiten weet te houden. Met Schüco Living kan, met extra veiligheidsglas, een RC2 klasse worden behaald (3 minuten bescherming). Veel inbrekers stoppen hun inbraakpoging na 60 seconden, omdat ze dan bang worden om ontdekt te worden.