Contact

Reviews

Contactformulier

KUNSTSTOF DEUREN ENSCHEDE

Bent u op zoek naar kwalitatieve kunststof deuren in Enschede? Profi Kozijnen biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige deuren die niet alleen de veiligheid van uw woning waarborgen, maar ook bijdragen aan de esthetiek ervan.  Kunststof deuren zijn er in vele soorten en maten. Een huisdeur biedt niet alleen directe toegang tot een woning, maar zegt ook iets over het karakter van de bewoners. Kies daarom uw stijl en kleur en geef uw woning het aanzicht waar u van houdt. Wij hebben een ruime sortering in voor- en achterdeuren van Schüco. Wij helpen u graag uw ideale deur te kiezen.


Vraag je offerte aan

Variatie in Kunststof Deuren

Wij begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom biedt Profi Kozijnen een diversiteit aan kunststof deuren in Enschede. Of u nu op zoek bent naar strakke, moderne deuren of de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling, wij hebben de perfecte opties voor u. Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd iets vindt dat aansluit bij uw smaak en woningontwerp.

Professionele Installatie in Enschede

Bij Profi Kozijnen streven we niet alleen naar hoogwaardige producten, maar ook naar uitstekende service. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw kunststof deuren in Enschede. Met oog voor detail en precisie zorgen we ervoor dat uw deuren perfect geplaatst worden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en uitstraling van uw woning.


Vraag je offerte aan

VOORDEUR

VOORDEUR

De voordeur is het visitekaartje van uw woning en de manier om uw woning te beschermen tegen weer, wind en ongewenst bezoek. Een goede deur geeft comfort en veiligheid.
Een nieuwe voordeur draagt bij aan de eerste aanblik van uw woning en is daarmee een goede investering.

ACHTERDEUR

ACHTERDEUR

De achterdeur is in veel gevallen de ingang waar veel doorloop plaatsvindt. Daarom is een veilige deur die praktisch is in het gebruik heel belangrijk.

Er zijn diverse deuren beschikbaar. Voor elke bouwstijl zijn er allerlei geschikte voordeuren te krijgen. Download hier de Profi voordeuren brochure om u op weg te helpen. Natuurlijk zijn de deuren naar smaak aan te passen. Vraag onze adviseur.

Accessoires

Accessoires
Meer informatie

Gevelbekleding

Gevelbekleding
Meer informatie
 • Kleuren

  Kies een kleur die aansluit op de uitstraling van de gevel en de sfeer van de woning. Er zijn vele mogelijkheden, wij helpen u graag het ideale aanzicht voor uw woning te kiezen.

 • Borstwering

  Een borstwering is een gedeelte in een kozijn of deur dat dicht is gezet met een paneel of ondoorzichtig glas. Kiest u dichte delen of wilt u juist het extra licht dat glas oplevert?

 • Bovenlicht/Zijlicht

  Een boven- of zijlicht is de opening boven- of naast een deur of het raam. Wilt u meer licht in een kamer of bijvoorbeeld de hal? Dan is dit een geschikte oplossing.

 • Rollenbandscharnier

  De rollenbandscharnier is een design scharnier voor hoogwaardige deuren waar het scharnier onopvallend aanwezig is.

 • Brievenbus

  Een brievenbus is méér dan een manier om post te ontvangen. Het is een accessoire voor je deur, het visitekaartje van je huis.

Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan