Contact

Reviews

Contactformulier

GLAS ENSCHEDE

Hoogwaardig Glaswerk in Enschede bij Profi Kozijnen

Op zoek naar hoogwaardig glaswerk in Enschede? Profi Kozijnen is uw vertrouwde partner voor uitstekende glasoplossingen die voldoen aan uw isolatie-, veiligheids- en geluidsisolatiebehoeften.
Vraag je offerte aan

Glaskeuzes op Maat

Bij Profi Kozijnen bieden we diverse glasopties die standaard geleverd worden met HR++ 24mm 1.1 glas. Deze hoogwaardige combinatie zorgt niet alleen voor een optimale warmte-isolatie, maar waarborgt tevens uw veiligheid en minimaliseert geluidsoverlast. We kunnen zelfs dubbel gelaagd glas leveren voor extra bescherming.

Ug-Waarde voor Isolatie

Onze glasoplossingen worden gekenmerkt door een Ug-waarde variërend van 0,8 tot 0,5. Een lagere Ug-waarde betekent een betere isolatie. Bij Profi Kozijnen raden we hoogrendementsglas aan, met een Ug-waarde vanaf 1,1. U heeft de keuze uit dubbel glas of zelfs triple glas, beide voorzien van een isolerende coating en een kleurloze metaallaag tussen het glas.

Advies op Maat voor Enschede

Bij Profi Kozijnen gaan we verder dan alleen glaslevering. We nemen graag de tijd om met u alle mogelijkheden te bespreken en te adviseren over de meest geschikte glasoplossingen voor uw woning in Enschede. Ons doel is om u hoogwaardig glaswerk te bieden dat niet alleen voldoet aan uw eisen maar ook uw leefomgeving verbetert. Kies Profi Kozijnen in Enschede voor hoogwaardig glaswerk dat uw wooncomfort naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en hoogwaardige glasoplossingen die aan uw verwachtingen voldoen!
Vraag je offerte aan

DUBBELE BEGLAZING

DUBBELE BEGLAZING

DRIEVOUDIGE BEGLAZING

DRIEVOUDIGE BEGLAZING

MOGELIJKHEDEN

Wilt u geluid weren en de kou zo veel mogelijk buiten houden? Bij het samenstellen van de beglazing nemen wij graag met u de mogelijkheden door, zoals:

– Dubbel glas
– Hoogrendementsglas of superisolerend glas
– Driedubbel of drievoudig glas
– Coatings en folies
– Afstandhouders

MOGELIJKHEDEN 1
MOGELIJKHEDEN 2

ZWARTE ISOLATOREN

De nieuwste isolatoren (afstandshouders) zijn gemaakt van een zwart composietmateriaal op basis van glasvezel en een heel dunne film in roestvrijstaal. Doordat dit materiaal beter isoleert, wordt dit binnenkort de standaard.

ZWARTE ISOLATOREN 1
ZWARTE ISOLATOREN 2

Kozijnen

Kozijnen
Meer informatie

schuifpuien en tuindeuren

schuifpuien en tuindeuren
Meer informatie

Dakkappellen

Dakkappellen
Meer informatie

Ventilatie

Ventilatie
Meer informatie
Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan