Contact

Reviews

Contactformulier

GLAS

Al onze kozijnen worden standaard geleverd met HR++ 24mm 1.1 glas. Deze combinatie heeft een hoge warmte-isolatiewaarde. Het glas zorgt voor een optimale veiligheid en geluidsisolatie. Ook kan dit glas dubbel gelaagd geleverd worden. Profi Kozijnen B.V. biedt een brede keuze in verschillende typen.

Ug-waarde 0,8 tot 0,5
Hoe lager de Ug-waarde, hoe beter het glas isoleert. Wij raden hoogrendementsglas aan, dat is glas met een Ug-waarde vanaf 1,1. Zo kunt u kiezen voor dubbel glas of zelfs triple glas, beiden met een isolerende coating en een kleurloos metaallaagje tussen het glas.

DUBBELE BEGLAZING

DUBBELE BEGLAZING

DRIEVOUDIGE BEGLAZING

DRIEVOUDIGE BEGLAZING

MOGELIJKHEDEN

Wilt u geluid weren en de kou zo veel mogelijk buiten houden? Bij het samenstellen van de beglazing nemen wij graag met u de mogelijkheden door, zoals:

– Dubbel glas
– Hoogrendementsglas of superisolerend glas
– Driedubbel of drievoudig glas
– Coatings en folies
– Afstandhouders

MOGELIJKHEDEN 1
MOGELIJKHEDEN 2

ZWARTE ISOLATOREN

De nieuwste isolatoren (afstandshouders) zijn gemaakt van een zwart composietmateriaal op basis van glasvezel en een heel dunne film in roestvrijstaal. Doordat dit materiaal beter isoleert, wordt dit binnenkort de standaard.

ZWARTE ISOLATOREN 1
ZWARTE ISOLATOREN 2

Kozijnen

Kozijnen
Meer informatie

schuifpuien en tuindeuren

schuifpuien en tuindeuren
Meer informatie

Dakkappellen

Dakkappellen
Meer informatie

Ventilatie

Ventilatie
Meer informatie
Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan