Contact

Reviews

Contactformulier

SCHUIFPUIEN TUINDEUREN

Met de Schüco schuifpuien en tuindeuren creëert u stijlvol één mooi geheel, door binnen en buiten met elkaar te verbinden. Daarnaast biedt het ingenieuze sluitingssysteem, in combinatie met het letselwerend glas, u veiligheid tegen ongewenste gasten. Ze zijn dan wel robuust, maar toch zijn alle schuifpuien eenvoudig en licht te bedienen.

SCHUIFPUI

SCHUIFPUI

Schuifpuien zorgen voor een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten, waarmee u in een handomdraai uw leefruimte en daarmee uw woongenot vergroot. Geniet elke dag van een weids uitzicht naar buiten.

TUINDEUREN

TUINDEUREN

Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren.
Heerlijke frisse lucht en openheid in de zomer of gewoon even snel naar buiten toe? Profi tuindeuren zijn een mooie en praktische oplossing.

TYPE HEFSCHUIFSYSTEMEN

2-DELIG

2-DELIG

3-DELIG

3-DELIG

4-DELIG

4-DELIG

Gevelbekleding

Gevelbekleding
Meer informatie

Ventilatie

Ventilatie
Meer informatie
 • Kleuren

  Kies een kleur die aansluit op de uitstraling van de gevel en de sfeer van de woning. Er zijn vele mogelijkheden, wij helpen u graag het ideale aanzicht voor uw woning te kiezen.

 • Borstwering

  Een borstwering is een gedeelte in een kozijn of deur dat dicht is gezet met een paneel of ondoorzichtig glas. Kiest u dichte delen of wilt u juist het extra licht dat glas oplevert?

 • Bovenlicht/Zijlicht

  Een boven- of zijlicht is de opening boven- of naast een deur of het raam. Wilt u meer licht in een kamer of bijvoorbeeld de hal? Dan is dit een geschikte oplossing.

 • Openingstypen

  De manier waarop uw schuif- of hefpui opent is onderdeel van de uitstraling naar binnen en de aansluiting met buiten. Een breed scala aan openingsopties bieden bijzondere designmogelijkheden.

 • Ontwateringskappen

  Voor de optimale uitstraling is het zelfs belangrijk om een bewuste keuze te maken voor de kleur van de ontwateringskappen. Wij geloven dat oog voor de details het project afmaken.

Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan