Contact

Reviews

Contactformulier

SCHUIFPUI ENSCHEDE

Moderne Schuifpuien in Enschede bij Profi Kozijnen

Bent u op zoek naar moderne schuifpuien in Enschede? Ontdek de hoogwaardige schuifpuien van Profi Kozijnen, uw betrouwbare partner voor eigentijdse en functionele oplossingen. Wij bieden een uitgebreid assortiment schuifpuien die niet alleen de toegang tot uw buitenruimte verbeteren, maar ook zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Vraag je offerte aan

Stijlvolle en Functionele Schuifpuien

Profi Kozijnen begrijpt het belang van stijl en functionaliteit bij het kiezen van schuifpuien. Onze schuifpuien zijn ontworpen met aandacht voor detail, waarbij moderne esthetiek hand in hand gaat met praktische bruikbaarheid. Of u nu kiest voor een strakke aluminium schuifpui of de warme uitstraling van hout, wij bieden opties die passen bij uw smaak en de architectuur van uw woning.

Voordelen van Schuifpuien

Onze schuifpuien bieden diverse voordelen, waaronder:

 • Ruimtebesparend: Schuifpuien nemen geen extra ruimte in beslag bij het openen.
 • Lichtinval: Maximaliseer de natuurlijke lichtinval in uw woning.
 • Naadloze Toegang: Creëer een moeiteloze verbinding tussen binnen- en buitenruimtes.
 • Energie-efficiëntie: Profi Kozijnen biedt schuifpuien met hoogwaardige isolatie.

Maatwerk Schuifpuien in Enschede

Bij Profi Kozijnen begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden we maatwerk schuifpuien die perfect passen bij uw behoeften en de stijl van uw huis in Enschede. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste schuifpui voor uw situatie.

Vakkundige Installatie

Naast hoogwaardige schuifpuien biedt Profi Kozijnen ook professionele installatiediensten in Enschede. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een nauwkeurige installatie, waarbij wordt gestreefd naar perfectie en klanttevredenheid.

Kies Profi Kozijnen voor eigentijdse schuifpuien die de esthetiek en functionaliteit van uw woning in Enschede verbeteren. Neem contact met ons op voor advies op maat en een professionele installatie!

Vraag je offerte aan

SCHUIFPUI

SCHUIFPUI

Schuifpuien zorgen voor een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten, waarmee u in een handomdraai uw leefruimte en daarmee uw woongenot vergroot. Geniet elke dag van een weids uitzicht naar buiten.

TUINDEUREN

TUINDEUREN

Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren.
Heerlijke frisse lucht en openheid in de zomer of gewoon even snel naar buiten toe? Profi tuindeuren zijn een mooie en praktische oplossing.

TYPE HEFSCHUIFSYSTEMEN

2-DELIG

2-DELIG

3-DELIG

3-DELIG

4-DELIG

4-DELIG

Gevelbekleding

Gevelbekleding
Meer informatie

Ventilatie

Ventilatie
Meer informatie
 • Kleuren

  Kies een kleur die aansluit op de uitstraling van de gevel en de sfeer van de woning. Er zijn vele mogelijkheden, wij helpen u graag het ideale aanzicht voor uw woning te kiezen.

 • Borstwering

  Een borstwering is een gedeelte in een kozijn of deur dat dicht is gezet met een paneel of ondoorzichtig glas. Kiest u dichte delen of wilt u juist het extra licht dat glas oplevert?

 • Bovenlicht/Zijlicht

  Een boven- of zijlicht is de opening boven- of naast een deur of het raam. Wilt u meer licht in een kamer of bijvoorbeeld de hal? Dan is dit een geschikte oplossing.

 • Openingstypen

  De manier waarop uw schuif- of hefpui opent is onderdeel van de uitstraling naar binnen en de aansluiting met buiten. Een breed scala aan openingsopties bieden bijzondere designmogelijkheden.

 • Ontwateringskappen

  Voor de optimale uitstraling is het zelfs belangrijk om een bewuste keuze te maken voor de kleur van de ontwateringskappen. Wij geloven dat oog voor de details het project afmaken.

Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan