Contact

Reviews

Contactformulier

VENTILATIE

Voor uw gezondheid is het belangrijk om uw huis goed te ventileren. Helaas is de ventilatie in de meeste huizen niet goed. In 1 op de 10 woningen zit schimmel en in veel huizen is er binnen een hogere fijnstofconcentratie dan buiten. Dit is slecht voor uw gezondheid en als u bijvoorbeeld allergisch bent of last heeft van uw luchtwegen kan dit voor extra klachten zorgen.

Daarom is voortdurende aanvoer van frisse lucht en een goede doorstroming van deze lucht heel belangrijk.


Vraag je offerte aan

ROOSTERS

ROOSTERS

Ventilatieroosters in huis zijn op allerlei plekken te plaatsen en zij verzekeren een continue toevoer van frisse lucht in uw woning. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat de lucht in huis niet te vochtig wordt. Ook de verversing van lucht wordt door het plaatsen van ventilatieroosters gewaarborgd. Zo creëert u een gezondere leefomgeving.

SUSKASTEN

SUSKASTEN

Een suskast is een ventilatievoorziening, een langwerpige kast boven een raampartij of deur, waardoor de binnenruimte geventileerd kan worden. Ook kunt u rekenen op een goede geluidsisolatie tegen geluid van buiten (verkeer, muziek e.d.). Er zijn verschillende soorten suskasten. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Kozijnen

Kozijnen
Meer informatie

Schuifpuien en tuindeuren

Schuifpuien en tuindeuren
Meer informatie

Dakkapellen

Dakkapellen
Meer informatie
Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan