Contact

Reviews

Contactformulier

Kozijnen

Schüco kunststof kozijnen zijn buitengewoon isolerend, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en ze hebben een lange levensduur. Dit zorgt voor meer woonplezier én een aangenamer binnenklimaat. Daarnaast leveren de hoge isolatiewaarden van kunststof kozijnen u een lagere energierekening op.

HVL - traditionele uitstraling

HVL - traditionele uitstraling

In diverse kleuren

In diverse kleuren

Met houtnerf structuur

Met houtnerf structuur

Vast raam

Vast raam

Valraam

Valraam

Draai kiepraam

Draai kiepraam
SCHÜCO 0 SCHÜCO 1

SCHÜCO

Profi Kozijnen biedt u met de kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen van het merk Schüco de totaaloplossing voor ramen, deuren en kozijnen. Wij regelen uw renovatie vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering en doen dit met aandacht en oog voor perfectie. Hierdoor kunnen we u tijdens het gehele traject ontzorgen. We staan dan ook garant voor een zorgvuldige montage en wij geven u 10 jaar garantie voor een reële prijs. Daarnaast loopt u bij ons geen financieel risico, u doet geen aanbetaling en betaalt pas ná montage. Ook zijn er diverse financieringsmogelijkheden, zodat uw nieuwe kozijnen dichterbij zijn dan u misschien denkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Ventilatie

Ventilatie
Meer informatie

Accessoires

Accessoires
Meer informatie
  • Kleuren

    Kies een kleur die aansluit op de uitstraling van de gevel en de sfeer van de woning. Er zijn vele mogelijkheden, wij helpen u graag het ideale aanzicht voor uw woning te kiezen.

  • Borstwering

    Een borstwering is een gedeelte in een kozijn of deur dat dicht is gezet met een paneel of ondoorzichtig glas. Kiest u dichte delen of wilt u juist het extra licht dat glas oplevert?

  • Bovenlicht/Zijlicht

    Een boven- of zijlicht is de opening boven- of naast een deur of het raam. Wilt u meer licht in een kamer of bijvoorbeeld de hal? Dan is dit een geschikte oplossing.

Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan