Kunststof kozijnen Oldenzaal

U bent van harte welkom in ons kantoor (op afspraak) in Enschede, hier kunnen wij u een greep van de projecten laten zien die wij al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Bij Profi kozijnen BV zijn we namelijk erg trots op onze producten en de diverse partners waar wij mee mogen werken. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u thuis in Oldenzaal de mogelijkheden bespreken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Eén van deze partners is het geroemde Schüco, zij zijn onder andere leverancier van de Schüco geavanceerde profielsystemen. Het fraaie aan de Schüco profielsystemen is dat zij naadloos aan te passen zijn aan de stijl van uw woning of pand, zo kunnen wij uw kozijn, schuifpui of deur feilloos aanpassen aan de gewenste woonstijl.

Profi kozijnen: uw betrouwbare partner

Profikozijnen BV onderscheidt zich op het gebied van service, duurzaamheid en kwaliteit. Wij ontzien u graag van a tot z. Het begint bij ons met een eerlijk en deskundig en advies gegeven dor onze vakbekwame adviseurs. Onze adviseurs staan u graag te woord in ons pand maar uiteraard kunnen zij ook bij u thuis of op kantoor komen, vanzelfsprekend is dit advies geheel vrijblijvend. Ons team heeft ervaring op zowel het gebied van particuliere verbouwingen als projecten in complete appartementencomplexen. Onze toegewijde monteurs kunnen u helpen om uw woonwensen realiteit te maken.

 

Huis met kunststof kozijnen

Route vanuit Oldenzaal

Wij staan graag op u te wachten met een kopje koffie, komt u vanuit Oldenzaal dan vindt u hieronder een stapsgewijze routebeschrijving richting ons kantoor. Gerekend vanaf het centrum van Oldenzaal is ons kantoor slechts een klein halfuur rijden met de auto. De makkelijkste route is via de N733:

  • De N733 is de kortste weg richting Enschede vanuit Oldenzaal en brengt u langs Golfclub ’t Sybrook. U blijft circa 10km op de N733 om Enschede in te rijden
  • U rijdt Enschede binnen op de Lasondersingel ter hoogte van het Rijksmuseum Twenthe, vervolgens blijft u op de singel tot u op de Parkweg komt. Met een flauwe bocht naar links komt u op de Westerval waar u circa 2 kilometer lang op blijft.
  • De Westerval verlaat u ter hoogte van de afslag richting Usselo/Boekelo, hierna slaat u af om richting de Afinkstraat te gaan. Op de Afinkstraat volgt u de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Windmolenweg
  • De Windmolenweg volgt u circa 700m waarna u afslaat richting Marssteden om vervolgens links te gaan ter hoogte van Staalsteden
  • Op nummer 14 staan wij voor u klaar om u te voorzien van kopje koffie en kunnen wij u hopelijk enthousiast maken voor onze werkwijze en onze producten.

Ontdek wat de voordelen zijn voor uw woning

Wilt u graag weten welke voordelen u kunt behalen met het plaatsen van kunststof kozijnen in uw woning? Maak dan nu een afspraak met één van onze specialisten. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen met u de mogelijkheden en voordelen te bespreken.