Contact

Reviews

Contactformulier

DEURBESLAG

Een deurkruk of handgreep bepaalt in belangrijke mate de uitstraling van uw deur. Of u nu in een jaren ’30 huis woont of in een boerderij, wij hebben altijd passend beslag bij uw deuren. En over de inbraakwerendheid hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken. Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk.


Vraag je offerte aan

SLOTEN

Goede deursloten een must
Bij ons heeft u de keuze uit SKG** en SKG*** gekeurde sloten. Met goede cilindersloten bent u in combinatie met goed hang- en sluitwerk gegarandeerd van een veilige afsluiting van uw deur of schuifpui.

Gebruik

  • Een SKG** slot wordt gebruikt in combinatie met antikerntrekbeslag wat SKG*** gekeurd is.
  • Als u SKG** beslag hebt dan moet u gebruik maken van een SKG*** cilinder om zeker te zijn van een veilige afsluiting.

Goed hang- en sluitwerk kan de kans op inbraak met meer dan 90% reduceren.

SLOTEN 1
SLOTEN 2

SCHARNIEREN

Een scharnier zorgt ervoor dat een deur of raam solide bevestigd kan worden aan het kozijn. Er zijn allerlei soorten verkrijgbaar, verschillend in vorm, materiaal en lagering. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze.

SCHARNIEREN 1
SCHARNIEREN 2

KLINKEN

Een deurklink, in de volksmond ook wel deurkruk genoemd, pak je zeer regelmatig vast. Door zijn zichtbare plaats op een groot vlak, valt hij goed op! Maak dus bewust een goede keuze, die aansluit bij jouw stijl. Met ons uitgebreide assortiment is er een ruime keuze uit afwisselende modellen.

KLINKEN 1
KLINKEN 2

Kozijnen

Kozijnen
Meer informatie

Schuifpuien en tuindeuren

Schuifpuien en tuindeuren
Meer informatie

Dakkapellen

Dakkapellen
Meer informatie

Accessoires

Accessoires
Meer informatie
Profi sfeerfoto Profi sfeerfoto 2

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost om van uw huis een paleis te maken? Laat door ons bereken of uw plannen en wensen haalbaar zijn.

Vraag je offerte aan